Zorg bij u thuis - De beste thuiszorg in regio Leiden

 

ThuiszorgLeiden2ThuiszorgLeiden


Wilt u zelfstandig blijven wonen en graag in uw eigen huis de zorg en ondersteuning ontvangen die u nodig heeft?Of uw zorgvraag nu licht of intensief, heel gewoon of juist complex, kortdurend of blijvend is, Roomburgh stelt alles in het werk om uw zelfstandigheid te behouden en te bevorderen!

  

Thuiszorg

Op goede zorg moet u kunnen rekenen! Een kleinschalig team met professionele, gediplomeerde  en betrokken verzorgenden zorgt ervoor dat snel en deskundig kan worden ingespeeld op veranderingen in uw zorgvraag. Zo nodig regelen wij ook nachtzorg voor u. In de meeste gevallen kan de zorg vrijwel direct gestart worden. U ontvangt altijd zorg op maat!

 

Wilt u eens kennismaken en beoordelen of thuiszorg van Roomburgh een meerwaarde voor u kan hebben? Maak dan een afspraak met één van onze wijkverpleegkundigen.

Huishoudelijke hulp
Roomburgh kan u ook helpen/ondersteunen bij het organiseren van uw huishouden. Hierbij kunt u denken aan assistentie bij het doen van boodschappen, uw huis stofzuigen en/of de ramen zemen. Professionele medewerkers zorgen dat uw huis er weer piekfijn uit ziet.
Voor huishoudelijke hulp is in beginsel een indicatie van de gemeente op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) nodig, maar ook zonder deze indicatie kunt u op particuliere basis tegen scherpe tarieven bij ons terecht. Vraagt u eens naar de mogelijkheden!

ThuiszorgLeiden3ThuiszorgLeiden4
Volledig pakket thuis (VPT)

Als u een indicatie heeft voor zorg met verblijf (zorgzwaartepakket 1 t/m 3), dan kunt u ervoor kiezen om deze zorg bij u thuis te ontvangen. Met het volledig pakket thuis combineert u de voordelen van uw eigen huis of appartement met de complete zorg zoals u die ook zou kunnen krijgen in Zorgcentrum Roomburgh.

ThuiszorgLeiden5Wat omvat het Volledig Pakket Thuis?
-24-uurs-verzorging, -verpleging en -toezicht bij u thuis;
-Roomburgh verzorgt uw wasgoed;
-Uw woning wordt schoongemaakt;
-Roomburgh verzorgt uw maaltijden.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de dagbestedingsactiviteiten (inclusief vervoer) en het restaurant.

Voor wie?
Indien u in aanmerking komt voor een verblijfsindicatie (zorgzwaartepakket 1 t/m3) en binnen een straal van 5 km vanaf zorgcentrum Roomburgh woonachtig bent, kunt u kiezen voor een VPT. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en maken we vervolgens afspraken over de zorg/ondersteuning die u nodig heeft.

 

Meer weten?

Neem contact op met onze zorgadviseurs.

Judith of Leo 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

telefonisch 071 - 589 2200