Wonen met zorg

Roomburgh biedt mogelijkheden op basis van uw wensen en uw indicatie. Een passende oplossing voor uw situatie, persoonlijk en op maat.

 

Is het niet meer mogelijk zelfstandig te blijven wonen, dan is wonen in Roomburgh een mogelijkheid. Uw eigen appartement en 24 uur per dag verzorgenden in de nabijheid. U behoudt uw zelfstandigheid en krijgt ondersteuning waar dat nodig is.

 

Dementiezorg

Als u een vorm van dementie heeft, bieden wij gespecialiseerde dementiezorg in kleinschalige woongroepen. Zes tot acht cliĆ«nten leven hier, ondersteund door onze betrokken medewerkers,  zoveel mogelijk zoals thuis. Een veilige woonomgeving waar alle nodige zorg geboden kan worden. 

 

Aanleunwoningen

Heeft u nog veel zelfstandigheid en bent u minder van de zorg afhankelijk? Als u kiest voor een aanleunwoning bij Roomburgh, dan heeft u zorg en faciliteiten van het zorgcentrum in de buurt. Zelfstandig wonen, met een veilig gevoel!

 

 

Faciliteiten

Roomburgh beschikt over een eigen keuken die dagelijks verse, gezonde maaltijden bereid. U kunt deze warme maaltijden op uw appartement laten bezorgen maar u kunt ook gebruik maken van ons restaurant. Ook als u niet bij ons woont bent u daar van harte welkom!

 

Daarnaast beschikt Roomburgh of diverse faciliteiten zoals een kapsalon, winkel en een kapel met dagelijks een Heilige Mis.

       


Meer praktische informatie over verblijf in ons zorgcentrum

Meer weten?

Neem contact op met onze zorgadviseurs.

Judith of Leo 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

telefonisch 071 - 589 2200