ROOMBURGH MAGAZINE SEPTEMBER

De redactie is weer terug van vakantie en het nieuwe magazine van september is verschenen, zie Roomburgh Magazine september.

De komende maanden is het thema van de magazines: Vitaliteit, waarbij wij de zintuigen belichten. We gaan in het september nummer van start met het thema ‘horen’. Aan bod komen o.a. interviews met bewoners over verminderd gehoor, een verslag van het verrassingsfeestje voor onze vrijwilligster mw. Timmerman en een leuke blik op ons fotobehang bij de hoofdingang. In dit nummer is ook een prijspuzzel aanwezig, waarmee u een gezond verrassingspakket kunt winnen. Wij wensen u veel leesplezier!

Enquête Roomburgh magazine

Sinds januari 2018 geeft Roomburgh maandelijks het vernieuwde Roomburgh Magazine uit. Nu, ruim een half jaar later, is de redactie erg benieuwd hoe de lezers het magazine beoordelen. U kunt de enquête t/m vrijdag 5 oktober online invullen via: Enquête Roomburgh magazine. Het invullen van deze enquête is anoniem en duurt 2-10 minuten.

2bike4alzheimer 22 & 23 september

De tussenstand van de donaties voor Team Roomburgh voor 2bike4alzheimer is maar liefst 3.014 euro (stand op 31-8-2018). Geweldig! Donateurs bedankt. Wilt u meer weten over onze deelname aan het fietsevenement 2bike4alzheimer op 22 en 23 september of wilt u ook een donatie doen? Kijk dan op: 2bike4alzheimer Team Roomburgh

Op donderdag 13 september vanaf 19.00 organiseert Roomburgh een benefietavond met een grote loterij voor dit fietsevenement. De opbrengst van de loten gaat naar Alzheimer Nederland. Er zijn mooie prijzen te winnen, denk aan: een dinerbon van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, een high tea bij Theehuis De Leidsehout, worsten/wijn e.d. Komt u ook?