We hebben een prachtige schilderijen-expostie in Roomburgh hangen de komende drie maanden. De schilderes stelt zich aan u voor:
Mijn naam is Thérèse van Etten. Als kind was ik al veel aan het tekenen. Nu schilder ik alweer zo’n 20 jaar bij Dick Bakhuijzen van den Brink. Daarvoor heb ik les gehad van Fer Hakkaart. Ik heb heel veel tentoonstellingen gezien over vele landen. Ik maak veel landschappen, herinneringen
van vakanties. Ik heb in Leiden een opleiding handenarbeid gevolgd en heb in Rijn en Vliet gewerkt, totdat dit werd veranderd door vrijwilligers! Toen moest ik weer een andere weg zoeken. En op aanraden van goede kennissen ben ik bij een juwelier gaan werken met vele kleine cursussen in Amsterdam en Schoonhoven. Ik hoop dat ieder zijn commentaar geeft op mijn schilderwerk.
Inmiddels hartelijke dank,
Thérèse