De redactie heeft weer een mooi Roomburgh Magazine voor u samengesteld, rond het jaarthema ‘samen’. Klik hier om het magazine te lezen.

We presenteren onder andere mooie (foto)verslagen, een interview met een vrijwilligers- echtpaar en we besteden in deze editie aandacht aan Carnaval, Aswoensdag en de 40-dagentijd. In de activiteitenkalender van maart vindt u weer een aantal bijzondere activiteiten. Vanaf 8 maart start 40-dagen retraite “De Kruisweg”, voor iedereen die zich hiervoor heeft opgegeven. In de week van Zorg en Welzijn, om precies te zijn op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart, organiseert Roomburgh een high tea voor de bewoners. Deze high tea wordt gesponsord door NLdoet van Het Oranje Fonds. U bent van harte welkom! Vrijdag 22 maart is het Nationale Pannenkoekendag, ook bij Roomburgh. Tot slot heeft ook het reisbureau weer een leuk uitje op de planning staan: een rit door Het Groene Hart.
Wij wensen u veel leesplezier!