We zitten alweer op de helft van het jaar, de tijd vliegt voorbij. Hoewel het nog erg fris is, zien we toch al dat het voorjaar is geworden. De tuinman is begonnen met snoeien in de tuin en het vullen van de plantenbaken op het terras. We hopen dat u er regelmatig van kunt genieten als u in het zonnetje zit. Op de voorkant ziet u opa Coos met zijn kleindochter Liv. Zij wil heel graag kok worden. Wij betrapten hen in de keuken toen zij samen gevulde eitjes aan het maken waren. Als Coos met pensioen gaat, staat zijn opvolgster al bijna klaar ­čÖé

In dit juni-nummer een terugblik op mooie activiteiten die er geweest zijn, mooie gedichten en de vaste rubrieken met persoonlijke verhalen. En we stellen Frans en Annemarie Nelissen aan u voor. Al jaren bij ons bekend, maar tijd om eens wat meer over hen te horen. In de maand juni vieren we ook het Hoogfeest van Pinksteren en Sacramentsdag. De tijden van de vieringen kunt u vinden in het activiteitenoverzicht.

Wij wensen u veel leesplezier!

Klik hier voor het Roomburgh Magazine van juni.