Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken:

Medewerker Huishouding voor 20 uur per week

Wat ga je doen?
Je hebt plezier in huishoudelijk werk. Je biedt hulp in de huishouding aan bewoners van Zorgcentrum Roomburgh op de afdeling Somatiek. Je bent verantwoordelijke voor de periodieke schoonmaaktaken. Jij kunt goed bepalen wat er per week moet gebeuren en plant daar je werk op in. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse huishoudelijke werkzaamheden in de kamer van een cliënt en in algemene ruimtes. De werkzaamheden zijn variabel, je voert vooral de periodieke taken in de huishouding uit. Daarnaast ondersteun je de teamleider bij het plannen van de huishoudelijk dienst.  Je werkt bij voorkeur 4 of 5 dagen per week.

Heb jij een eigen kijk op huishoudelijke ondersteuning? Wil je graag vernieuwen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat bieden wij:

  • je komt terecht in een betrokken en enthousiast team;
  • een werkomgeving waarin jij als medewerker centraal staat;
  • goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, salarisschaal 15.

Interesse?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je kunt reageren via info@roomburgh.nl, ter attentie van mw. F. Westendorp. Graag je CV en korte motivatiebrief meesturen. Het betreft in eerste instantie een vacature tot 1 januari 2020.