Twijfelt u erover?

 Iedereen is wel eens vergeetachtig. Niet op namen kunnen komen, een afspraak vergeten of waar zijn mijn sleutels? Het zijn normale tekenen van vergeetachtigheid. Als je merkt dat het geheugen niet meer goed werkt, kan dat komen doordat je het druk hebt of even niet zo geconcentreerd bent. Vergeetachtigheid is van alle leeftijden.

Maar wat nu als vergeetachtigheid van invloed is op het dagelijks leven of in uw relatie met andere mensen? Zou er meer aan de hand kunnen zijn? Wanneer gaat u naar de huisarts en wat kan die voor u betekenen?

Huisarts Frank Zuure uit Leiderdorp wil hier graag over vertellen. Hij komt op donderdag 12 september in het Alzheimer Café.

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest is een ontmoetingsplaats, waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. De doelstelling is voorlichting geven over dementie en de gevolgen ervan bespreekbaar maken.

De livemuziek wordt verzorgd door de Netz.

De “kroegbazen” Joke Vos en Martine Heruer heten U op donderdag 12 september van harte welkom in SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334EZ te Leiden.

De zaal is open om 19:00, het programma start om 19:30.

Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o.

Veel informatie is te vinden op dementie.nl