Roomburgh is een zelfstandige zorginstelling die zo goed mogelijk op maat voor haar bewoners zorg draagt.

Elke week op maandagochtend gaat er een groep vrijwilligers van 10.00-12.00 uur wandelen met onze bewoners in de rolstoel. Op woensdagochtend op dezelfde tijd gaan de bewoners die met een rollator kunnen wandelen op stap met behulp van vrijwilligers. Elke bewoner wordt aan een vrijwilliger gekoppeld die de bewoner ook op de afdeling ophaalt en weer terug brengt.

Onderweg wordt er gezellig koffie gedronken bij de school in de buurt waar de leerlingen voor de koffie zorgen.

Vind je het leuk elke week op maandag- en woensdagochtend van 9.00 – 12.00 uur deze clubs aan te sturen? Dan ben jij de geschikte persoon om deze vrijwilligersinzet met enthousiasme in te vullen. Je leert de bewoners, verzorging en medevrijwilligers kennen en bouwt zo leuke contacten op.

Is je interesse gewekt voor deze bijzondere vacature dan wil ik graag een afspraak met je maken.

Bel mij dan op 071-5892200 en vraag naar Willeke Wieman of via email: wwieman@roomburgh.nl