Zie jij je toekomst in de (ouderen)zorg en ben je starter of wil je de overstap maken? Dan is nu het moment! Start bij Zorgcentrum Roomburgh met de opleiding Verzorgende IG of Verpleegkundige N4.

Zorgcentrum Roomburgh heeft mogelijkheden voor het volgen van de opleiding Verzorgende IG of verpleegkundige N4. In februari 2020 is de eerstvolgende mogelijkheid tot starten. BBL staat voor werken en leren tegelijk. Tijdens de opleiding krijg je een contract van 28 uur, je werkt elk studiejaar op een nieuwe afdeling, zodat je alle aspecten van de zorg leert kennen. Wij hebben op verschillende afdelingen een leerwerkafdeling. Op deze afdeling zorg jij samen met je medeleerlingen voor onze bewoners, maar je staat er nooit alleen voor! Je kunt altijd terugvallen op collega’s én je krijgt een werk- en praktijkopleider toegewezen.

De duur van de opleiding is 3 jaar voor een verzorgende IG. Als leerling Verzorgende IG/MZ behaal je 2 diploma’s, namelijk het diploma Verzorgende-IG en het diploma Maatschappelijke Zorg (MMZ-3). De lessen volg je bij het ROC Mondriaan in Leiden. De duur van de opleiding Verpleegkundige N4 is 4 jaar, maar je hebt de mogelijkheid de opleiding eerder af te ronden (afhankelijk van jouw achtergrond, werk- en levenservaring).

 

Wij bieden

Een baan waarin je alle ruimte krijgt om te leren en jezelf te ontwikkelen. We blijven in gesprek over wat je nodig hebt en wat jou motiveert. Je bent lid van een klein hecht team met gedreven collega’s, die elkaar ondersteunen en helpen daar waar nodig. Jij bent goed voor onze cliënten, wij zijn goed voor jou!

  • Een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding
  • Een contract van 28 uur, vakantiegeld, dertiende maand en onregelmatigheidstoeslag.
  • Betaling van de opleiding: cursusgeld, leermiddelen en lestijdvergoeding (4 uur).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste eindejaarsuitkering en pensioenopbouw.
  • Mogelijkheid om voor aanvang van de opleiding te werken als aspirant leerling.

Wie ben jij?

Je wilt doen waar je hart ligt: werken in de ouderenzorg! Je bent nieuwsgierig naar mensen en hun persoonlijke verhaal. Je bent zorgzaam en je haalt voldoening uit de kleine dingen die je voor mensen kan betekenen. Je hebt geduld, doorzettingsvermogen en je bent in staat om kritisch naar jezelf te kijken.
Daarnaast ben je:

  • flexibel in het werken in wisselende diensten (dag, avond, weekenden en feestdagen);
  • minimaal 18 jaar oud;
  • in het bezit van één van de volgende diploma’s of bewijzen: VMBO, theoretische, de gemengde of de kaderberoepsgericht leerweg, MAVO, overgangsbewijs van 3 naar 4 HAVO/VWO of MBO niveau 2, 3 of 4.

 

Meer informatie

Neem contact op met de afdeling opleidingen t.a.v. van mw. Krista Vliegenthart.
Grijp jij je kans? Stuur je motivatiebrief en cv naar kvliegenthart@roomburgh.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden het hele jaar door plaats.