De redactie heeft weer een mooi Roomburgh Magazine voor u samengesteld, met dit keer als thema veiligheid. Bert Buirma licht dit thema toe in zijn voorwoord, Willy heeft een verzoek wat betreft hyacinten en er is een aantal verzoeken voor de flatbewoners wat betreft een veilig (t)huis. Daarnaast stellen Jacoline, Mirjam & Bas zich voor. Bas vertelt ook over de start van de gespreksgroepen van 2020. Er is ook in dit nummer weer voldoende heugelijk nieuws te melden: de zoon van Annemiek Florisson is geboren, mevrouw Oudshoorn is de winnaar van de prijspuzzel van december en het CDA Leiden heeft onze vrijwilligers geëerd! Februari is ook de maand waarin het eerste Reisbureau-uitje van dit jaar gaat plaatsvinden. Zie hiervoor de activiteitenkalender.

We wensen u weer heel veel leesplezier!

Klik hier om het magazine te lezen.