Roomburgh is een kleinschalig zorgcentrum in Leiden. Klein van formaat, maar juist door haar menselijke schaal groot geworden in het bieden van kwaliteit en betrokkenheid bij de zorgbehoeften van onze bewoners en cliënten. Wij bieden woonzorg, thuiszorg, begeleiding en huishoudelijke ondersteuning. Roomburgh zoekt per 1 september 2020 voor haar afdeling somatiek een nieuwe collega.

Wie ben jij?

Je bent een verzorgende IG en je wil werken in een kleine zorginstelling waar oog is voor jou en de bewoners. Je bent een zelfstandige, vriendelijke en behulpzame Verzorgende IG. Je werkt met zorgplannen die voor elke bewoner individueel zijn opgesteld. Je bent zorgzaam en je haalt voldoening uit de kleine dingen die je voor mensen kan betekenen. Als Verzorgende IG ben jij de steun en toeverlaat voor je bewoners.

 

Jouw doel is om de bewoner zo lang mogelijk de eigen regie over zijn of haar leven te behouden. Jij weet als geen ander wat de behoefte van de bewoner is. Jij hebt vaak contact met de bewoner, de familie en andere zorgdisciplines. Het hebben van een hechte band met jouw bewoners, maakt jouw werk ontzettend leuk!

Wat verwachten wij van jou?
Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.

Wat bieden wij?
Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure wordt je een medewerker op de afdeling somatiek. Je krijgt tijdens je introductie hulp om je snel bij ons thuis te voelen. Je kan terugvallen op collega’s die je helpen om je weg in Roomburgh te vinden.

Wat moet je verder nog weten?

  • Salaris conform cao VVT;
  • Een contract van 24- 28 uur, vakantiegeld, dertiende maand en onregelmatigheidstoeslag;
  • Kleinschalige organisatie met een gezellig en enthousiast team;
  • Het rooster bevat zowel dag- als avonddiensten;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Samenwerken en het leveren van kwaliteit staat centraal;
  • Samen zorgen jullie ervoor dat er met veel plezier wordt gewerkt;
  • Wil jij je digitale vaardigheden verbeteren? Dat kan! Wij bieden hier uitgebreide ondersteuning in.

Hier ga je werken

Je bent lid van een hecht team met gedreven collega’s. Men heeft veel voor elkaar over en denkt in oplossingen en er is veel kennis in huis. Elke dag start je gezamenlijk met je collega’s de dag en bespreek je met elkaar de bijzonderheden. Elke dag bekijk jij hoe we onze zorg kunnen optimaliseren. En je weet als geen ander dat daar een uitgekiende balans tussen zorg, wonen en welzijn voor nodig is.

Ben jij die bevlogen verzorgende die de uitdaging ziet in het verder ontwikkelen van ons team somatiek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur je sollicitatie naar:  info@roomburgh ten name van Floor Westendorp. Heb je nog vragen neem dan telefonisch contact op via 071-5892200.