Groot Hoogwaak en Roomburgh zijn beide kleinschalige organisaties die  professionele zorg op maat bieden aan ouderen. Zowel intramurale zorg als thuiszorg. Bij Groot Hoogwaak gebeurt dit vanuit een unieke locatie in Noordwijk aan Zee, bij Roomburgh vanuit een goed bereikbare locatie in het mooie Leiden. Beide organisaties streven hierbij naar maximale zelfredzaamheid, een leven dat zoveel mogelijk aansluit bij de eigen behoefte en met een zo groot mogelijk woon- en leefplezier.

Groot Hoogwaak en Roomburgh hebben besloten de HR afdeling gezamenlijk vorm te geven en in te richten. Een nieuwe en uitdagende ontwikkeling, waarin wij volop kansen en mogelijkheden zien met elkaar samen te werken en te bouwen aan een proactieve en deskundige afdeling. Om hieraan vorm te geven, zoeken wij een collega voor de functie:

Senior HR adviseur (32 uur)

Wat ga je doen?

Als zelfstandige en proactieve HR-professional ben je gevraagd en ongevraagd sparringpartner voor de directies en managers ten aanzien van actuele HR-onderwerpen en -ontwikkelingen, veranderingsprocessen en bedrijfsvoering. Je maakt de vertaling naar passend en vernieuwend HR beleid en bent in de lead om samen met het HR team implementatie en praktische toepassing te realiseren. Je schakelt gemakkelijk tussen operationele activiteiten en tactisch en strategisch advies op directie- en managementniveau en kan strategie vertalen naar praktisch operationeel handelen. Als senior collega ben je in staat om de HR adviseur, opleidingsfunctionarissen en de medewerkers personeels- en salarisadministratie mee te nemen en te coachen in het uitvoeren en realiseren van de HR taken.

Dit ben jij!

Je bent ondernemend, initiatiefrijk en resultaatgericht en kunt zaken in perspectief plaatsen. Met jouw ruime ervaring ben je in staat de genoemde werkzaamheden succesvol en zelfstandig uit te voeren en weet je in te spelen op alle voorkomende HR vraagstukken. Daarnaast:

  • Beschik je over een relevante afgeronde opleiding op HBO niveau, richting Personeel en Arbeid of HRM en/of bedrijfskunde. Aangevuld met relevante werkervaring, liefst in de gezondheidszorg;
  • Heb je kennis van relevante wet en regelgeving;
  • Draag je professionaliteit en senioriteit uit waardoor je mensen meekrijgt;
  • Kun je snel schakelen, ben je verbindend en houd je overzicht;
  • Beschik je over goede sociale vaardigheden waarmee je in staat bent om mondeling en schriftelijk te communiceren op een manier die past bij de situatie.

Ons aanbod

Een functie voor 32 uur per week, waarin je de ruimte krijgt de afdeling HR mede vorm te geven. Inschaling volgens de CAO VVT in schaal 60 met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan het pensioenfonds PFWZ, een eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.

Hoe kom je met ons in contact?

Voor meer informatie kun je terecht bij Annet de Haan, HR adviseur Groot Hoogwaak. Telefoonnummer 06-52788882

Solliciteer!

Ben je enthousiast? Stuur je sollicitatie met CV en motivatie zo snel mogelijk naar sollicitatie@groothoogwaak.nl

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld. De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.