R.K. Zorgcentrum Roomburgh is een verzorgingshuis in Leiden en staat bekend om de kleinschaligheid van de organisatie, om de wijze van samenwerking en om de rol die Roomburgh vervult in de wijken en de regio waar Roomburgh actief is. Roomburgh is als één van de weinige zorgaanbieders in de regio zelfstandig en dat betekent korte lijnen en een prettige werksfeer. Roomburgh biedt onder andere thuiszorg, wonen met zorg (zowel PG als somatiek), huishoudelijke ondersteuning, dagbesteding, casemanagement en maaltijdbezorging. Wij willen zorgzaam, betrokken en gastvrij zijn en vinden dat men op goede zorg moet kunnen rekenen.

Zorgcentrum Roomburgh is per direct op zoek naar een

Huishoudelijke hulp bij de cliënt thuis | 8 – 10 uur per week

Functieomschrijving

In deze functie werk je bij cliënten thuis in de wijk of aanleunwoningen van Zorgcentrum Roomburgh. Je bespreekt de werkzaamheden en werkvolgorde met de cliënt en vervolgens voer je de afgesproken huishoudelijke werkzaamheden uit. De werkzaamheden zijn voornamelijk in de ochtend en begin van de middag. Gemiddeld werk je 2 tot 3 uur bij een cliënt.

Functie-eisen:

Je kunt zelfstandig werken en je hebt bij voorkeur ervaring met het verlenen van huishoudelijke zorg in thuissituaties. Ook heb je kennis van de toepassing en bediening van schoonmaak(hulp)middelen. Je hebt een respectvolle houding naar de cliënten en je spreekt goed Nederlands. Verder ben je flexibel inzetbaar en heb je gevoel voor hygiëne, orde en systematiek.

Wat wij bieden:

  • Salaris conform cao VVT schaal 15;
  • Een contract van 8 – 10 uur, vakantiegeld en dertiende maand;
  • Kleinschalige organisatie met een gezellig en enthousiast team;
  • De diensten zijn vooral in de ochtend en begin van de middag;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Samenwerken en het leveren van kwaliteit staat centraal;
  • Samen zorgen jullie ervoor dat er met veel plezier gewerkt wordt;
  • Wil jij je digitale vaardigheden verbeteren? Dat kan! Wij bieden hier uitgebreide ondersteuning in.

Belangstelling?

Ben jij die enthousiaste medewerker Huishoudelijk Hulp die er plezier aan beleeft om cliënten een schoon huis te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je sollicitatie naar: plannerwmo@roomburgh.nl ten name van Natascha Qamboui. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via 071-5892200 of kijk op onze website.