Tussen alle grote zorgaanbieders in de regio Leiden, ligt aan het Rijn-Schiekanaal ons prachtig gelegen Zorgcentrum Roomburgh. Klein van formaat, maar zelfstandig groot geworden in het bieden van kwaliteit en betrokkenheid bij de zorgbehoefte van ouderen. Zorgcentrum Roomburgh is een verpleeghuis met een belangrijke wijkfunctie. Met een klein wijkteam leveren wij dan ook huishoudelijke zorg aan ouderen in de wijk.

Zorgcentrum Roomburgh is per direct op zoek naar een:

Medewerker Huishoudelijke Hulp bij de cliënt thuis (8-10 uur per week)

Functieomschrijving

In deze functie werk je bij cliënten thuis in de wijk of aanleunwoningen van R.K. Zorgcentrum Roomburgh. Je bespreekt de werkzaamheden en werkvolgorde met de cliënt en vervolgens voer je de afgesproken huishoudelijke werkzaamheden uit. De werkzaamheden zijn voornamelijk in de ochtend en begin van de middag. Gemiddeld werk je 2 tot 3 uur bij een cliënt.

Functie-eisen

Je kunt zelfstandig werken en je hebt bij voorkeur ervaring met het verlenen van huishoudelijke zorg in thuissituaties.  Ook heb je kennis van de toepassing en bediening van schoonmaak(hulp)middelen. Je hebt een respectvolle houding naar de cliënten en je spreekt goed Nederlands. Verder ben je flexibel inzetbaar en heb je gevoel voor hygiëne, orde en systematiek.

Wat wij bieden

  • Salaris conform cao VVT schaal 15;
  • Een contract van 8 – 10 uur, vakantiegeld en dertiende maand;
  • Kleinschalige organisatie met een gezellig en enthousiast team;
  • De diensten zijn vooral in de ochtend en begin van de middag;
  • Ruime opleidingsmogelijkheden;
  • Samenwerken en het leveren van kwaliteit staat centraal;
  • Samen zorgen jullie ervoor dat er met veel plezier gewerkt wordt;
  • Wil jij je digitale vaardigheden verbeteren? Dat kan! Wij bieden hier uitgebreide ondersteuning in.

Belangstelling?

Ben jij die enthousiaste medewerker Huishoudelijke Hulp die er plezier aan beleeft om cliënten een schoon huis te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur je sollicitatie naar: info@roomburgh.nl ten name van Natascha Qamboui. Heb je nog vragen, neem dan telefonisch contact op via 071-589 22 00.