Houd je van iets nieuws en een uitdaging? Dan zoeken wij jou! Je start op een leerwerk afdeling en gaat die samen me je collega’s vorm geven!

Meld je aan!

Roomburgh is een kleinschalig zorgcentrum in Leiden. Klein van formaat, maar juist door haar menselijke schaal groot geworden in het bieden van kwaliteit en betrokkenheid bij de zorgbehoeften van onze bewoners en cliënten. Wij bieden woonzorg, thuiszorg, begeleiding en huishoudelijke ondersteuning. Roomburgh is, vanwege het sterk groeiende aantal vragen voor zorg bij de mensen thuis, op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde verzorgende IG en wel in het bijzonder voor onze nieuwe afdeling met echtparenkamers.

Werkzaamheden:

Als verzorgende IG ben je onderdeel van het team Kleinschalig Wonen (KSW). Binnen KSW – of wel beschermd wonen –  is er sprake van geclusterd wonen, omdat de woonomgeving noodzakelijk verbonden is met de zorg. Beschermd wonen is als woonvorm gekoppeld aan een specifieke zorgbehoefte. Dit kan zowel gelden voor een bewoner met ernstige dementie of een psychiatrisch ziektebeeld.

Er wordt een gewoon huishouden gevoerd waarbij de bewoner de regie heeft over de inrichting van zijn dagelijkse leven. Een ander kenmerk van dit kleinschalig wonen is dat de medewerker onderdeel is van dit huishouden en samen met de bewoner een huishouden voert. Op deze afdeling wonen ook echtparen samen. Deze vorm van wonen vraagt een ander soort aandacht en begeleiding.

Functie-eisen:

Als verzorgende IG voldoet u aan de volgende eisen:

 • Een afgeronde opleiding verzorgende IG ;
 • Je bent flexibel en staat stevig in je schoenen;
 • Je bent enthousiast en hebt een positieve werkhouding;
 • Je bent creatief, oplossingsgericht en ondernemend;
 • Je wil je kennis overbrengen naar de leerlingen.

Dit bieden wij jou:

Als verzorgende IG bij Roomburgh kun je het volgende verwachten:

 • Een mooie uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling en groei;
 • Een vaste aanstelling tot maximaal 28 uur per week;
 • Salaris conform cao VVT;
 • Kleinschalige organisatie met een gezellig en enthousiast team van 10-12 medewerkers;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden;
 • Cursus werkbegeleiders cursus.

Ben jij die bevlogen verzorgende die de uitdaging ziet in het verder ontwikkelen van ons kleinschalige team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je sollicitatie naar: balkemade@roomburgh.nl ten name van Bianca Alkemade. Heb je nog vragen neem dan telefonisch contact op via 071-5892200.