VACATURE Hostelmedewerker voor het weekend

Roomburgh is een kleinschalig zorgcentrum in Leiden. Klein van formaat, maar juist door haar menselijke schaal groot geworden in het bieden van kwaliteit en betrokkenheid bij de zorgbehoeften van onze bewoners en cliënten. Wij bieden woonzorg, thuiszorg, begeleiding en huishoudelijke ondersteuning. Roomburgh is vanwege het sterk groeiende aantal vragen voor zorg bij de mensen thuis op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Hostelmedewerker.

Werkzaamheden: 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden in het weekend. Je werkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van de toiletruimtes, het restaurant en lounge en het ophalen van het afval van de zorgetages. De werktijden zijn in de namiddag van 16.00 uur tot 19.00 uur op zaterdag en zondag. Wij zoeken een medewerker die om het weekend kan werken. Je werkt dus niet elk weekend.

Functie-eisen:

Je kunt zelfstandig werken en je hebt bij voorkeur ervaring met het verlenen van huishoudelijke zorg. Ook heb je kennis van de toepassing en bediening van schoonmaak(hulp)middelen. Je hebt een respectvolle houding naar de cliënten en je spreekt goed Nederlands. Verder heb je gevoel voor hygiëne, orde en systematiek.

Dit bieden wij jou

  • Salaris conform cao VVT schaal 15

Ben jij die wie wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie naar Natascha Qamboui: plannerwmo@roomburgh.nl. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via 071-5892200.