VACATURE Medewerker Huishoudelijke Dienst bij de cliënt thuis (4-6 uur per week)

Roomburgh is een kleinschalig zorgcentrum in Leiden. Klein van formaat, maar juist door haar menselijke schaal groot geworden in het bieden van kwaliteit en betrokkenheid bij de zorgbehoeften van onze bewoners en cliënten. Wij bieden woonzorg, thuiszorg, begeleiding en huishoudelijke ondersteuning. Roomburgh is vanwege het sterk groeiende aantal vragen voor zorg bij de mensen thuis op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Huishoudelijke Hulp.

Werkzaamheden: 

In deze functie werk je bij cliënten thuis in de wijk (Zoeterwoude en Leiden). Je bespreekt de werkzaamheden en werkvolgorde met de cliënt en vervolgens voer je de afgesproken huishoudelijke werkzaamheden uit. De werkzaamheden zijn voornamelijk in de ochtend en begin van de middag. Gemiddeld werk je 2 tot 3 uur bij een cliënt.

Functie-eisen:

Je kunt zelfstandig werken en je hebt bij voorkeur ervaring met het verlenen van huishoudelijke zorg in thuissituaties.  Ook heb je kennis van de toepassing en bediening van schoonmaak(hulp)middelen. Je hebt een respectvolle houding naar de cliënten en je spreekt goed Nederlands. Verder ben je flexibel inzetbaar en heb je gevoel voor hygiëne, orde en systematiek. Je hebt eigen vervoer naar de cliënten in de wijk.

Dit bieden wij jou

  • Salaris conform cao VVT schaal 15
  • Een contract van 6 uur per week, verdeeld over 3 – 4 dagen
  • Vakantiegeld en dertiende maand
  • Kleinschalige organisatie met een gezellig en enthousiast team
  • De diensten zijn vooral in de ochtend en begin van de middag
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Samenwerken en het leveren van kwaliteit staat centraal
  • Samen zorgen jullie ervoor dat er met veel plezier gewerkt wordt
  • Wil jij je digitale vaardigheden verbeteren? Dat kan! Wij bieden hier uitgebreide ondersteuning in.

Ben jij die wie wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie naar Natascha Qamboui: plannerwmo@roomburgh.nl. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via 071-5892200.