VAKANTIEWERK: HUISHOUDING & HUISKAMERBEGELEIDING, en ZORG!

Hoe fijn is dat… geld verdienen met vakantiewerk, werkervaring opdoen en nog genoeg tijd overhouden om vakantie te vieren. Klinkt goed toch? Precies, dat dachten wij ook en daarom heeft Zorgcentrum Roomburgh in Leiden een toffe vakantiejob voor jou.

WANNEER:

  • In de maanden juli, augustus en september zoeken wij vakantiekrachten in de huishouding, huiskamer begeleiding en in de zorg. Uren zijn bespreekbaar. Je bent minimaal 3 dagen per week,  en minimaal 3 weken beschikbaar.

WAT:

  • Bij het werken in de huishouding maak je schoon bij cliënten thuis in de omgeving Leiden. Je werkt dan 2-4 uur per dag en vooral in de ochtend. Het kan ook voorkomen dat je wordt ingezet voor schoonmaakwerkzaamheden in Roomburgh.
  • Als huiskamerbegeleider ondersteun je de bewoners met dagelijkse dingen, zoals een spelletje doen, een boterham smeren etc. Je werkt hier in diensten van 4-8 uur op een dag.

Voor de bovenstaande functies geldt geen speciale vooropleiding!

  • Bij het werken in de zorg help je onze bewoners/cliënten o.a. met wassen en aankleden en het verzorgen van de maaltijden. Je werkt hier in diensten van 4-6 uur per dag. Wie: Hiervoor zoeken we minimaal 2e jaars studenten N2, Verzorgende IG, Social Work, Verpleegkunde of Geneeskunde.
  • Ook zoeken wij flexwerkers die naast hun studie ervaring op willen doen. Allemaal van harte welkom!

WIE?

Voor alle vakantiebanen geldt dat je graag de handen uit de mouwen steekt en goed bent in de omgang en communicatie met ouderen en collega’s. Daarnaast heb je een positieve werkhouding!

  • je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar
  • en minimaal 3 weken beschikbaar, langer is uiteraard welkom.

SOLLICITEREN & INFO

Enthousiast geworden over één van deze toffe vakantiejobs? Stuur je korte motivatiebrief en CV naar balkemade@roomburgh.nl t.a.v. Bianca Alkemade als het gaat over zorg of huiskamerbegeleiding. Voor sollicitaties voor huishouding stuur je je motivatie en CV naar Natascha Qamboui op plannerwmo@roomburgh.nl. Heb je nog vragen over vakantiewerk? Neem dan contact op met een van bovenstaande dames via 071-589 22 00. De receptionist zal je dan doorverbinden met de betreffende teamleider.