VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

R.K. Zorgcentrum Roomburgh is een verpleeghuis in Leiden en staat bekend om de kleinschaligheid van de organisatie, om de wijze van samenwerking en om de rol die Roomburgh vervult in de wijken en de regio waar Roomburgh actief is. Wij willen zorgzaam, betrokken en gastvrij zijn en vinden dat men op goede zorg moet kunnen rekenen. Om dat waar te kunnen maken zoeken wij per direct vrijwilligers die willen helpen bij het koken op onze afdelingen Kleinschalig Wonen (KSW).

Roomburgh telt 4 afdelingen KSW. Hier wonen mensen met – zowel beginnende als verder gevorderde – dementie. Op deze afdelingen wordt in de middag de warme maaltijd verzorgd door vrijwilligers. De werktijden zijn van 11.30 uur tot 13.30 uur en houden in dat men, waar mogelijk samen met bewoners, de maaltijd voorbereidt en opdient.

Lijkt het je leuk om zo bij te dragen aan het dagelijks welzijn van onze bewoners? Neem dan gauw contact op met onze vrijwilligerscoördinator Marion Zirkzee! Dit kan via email: mzirkzee@roomburgh.nl, of telefonisch via: 071-589 22 00.