Gastvrouw/-heer in de zorg

Zorgcentrum Roomburgh, gevestigd in het historische Leiden, is een toegewijde zorginstelling die hoogwaardige ouderenzorg biedt in een warme en gastvrije omgeving. Onze missie is om een thuis te creëren waar onze cliënten zich geliefd en gerespecteerd voelen, ongeacht hun achtergrond of levensbeschouwing. Met een focus op persoonlijke aandacht en respect voor de individuele behoeften van onze cliënten, streven we ernaar om een verschil te maken in hun leven. Naast het bieden van somatische zorg en kleinschalig wonen, biedt Zorgcentrum Roomburgh ook een aanleunflat waar cliënten zelfstandiger kunnen leven met de geruststelling van beschikbare zorg binnen handbereik. Daarnaast bieden we zorgdiensten aan huis voor cliënten in de wijk die ondersteuning nodig hebben om zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Functieomschrijving:
Voor onze afdeling Somatiek zijn wij op zoek naar een Gastvrouw/Gastheer. Onze bewoners met dementie kunnen in de late namiddag en avond meer verwarring ervaren. Daarom zoeken we een medewerker welzijn & gastvrijheid die rust kan creëren en toezicht kan houden op onze bewoners. Je ondersteunt bij eenvoudige activiteiten zoals samen iets drinken, kleine activiteiten ondernemen, en het netjes houden van de huiskamer. Daarnaast help je cliënten met lichte ADL-taken, voeding, huishoudelijke taken, en het behoud van hun eigen regie. Met jouw betrokkenheid en enthousiasme maak je echt het verschil!

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een ervaren teamspeler met een flexibele instelling die beschikbaar is voor 18 uur per week, inclusief doordeweekse dagen en om de week in het weekend. Jij:

  • Hebt een warm hart voor ouderen.
  • Bent ervaren in het werken met ouderen en/of mensen met dementie.
  • Hebt een positieve en geduldige instelling.
  • Bent bereid om samen te werken met een toegewijd zorgteam.
  • Kunt goed zelfstandig werken en neemt initiatief.

Wat krijg je van ons?

  • Jouw salaris is conform de cao VVT. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.081,25 en € 2.541,15 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 15);
  • Verhoging in oktober 2024 komt er nog eens 2.5% bij;
  • Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Je kunt gebruik maken van extra’s zoals een collectieve verzekeringen, fietsplan en overige interessante personele aanbiedingen;
  • Heb jij nog ambities? Wil je doorgroeien met een opleiding of in de praktijk? We denken graag met je mee en er zijn meer dan voldoende opleidingsmogelijkheden.

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Solliciteer nu en maak deel uit van ons team bij Zorgcentrum Roomburgh! Stuur je motivatie en cv naar Lauren Schatz via recruitment@roomburgh.nl. Of heb je vragen en wil je meer informatie? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 06-39646284. We kijken uit naar jouw sollicitatie!