Als Verzorgende IG in de Wijk bij Zorgcentrum Roomburgh ben je een essentieel onderdeel van ons team dat zich richt op het bieden van zorg aan cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Je verzorgt onze cliënten in de wijk door persoonsgerichte lichamelijke verzorging en verpleegtechnische handelingen uit te voeren bij de cliënt thuis. Samen met de cliënt bepaal je de benodigde zorg en werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je zoekt samen met cliënten naar oplossingen die hun welzijn bevorderen, waarbij het vergroten van zelfredzaamheid centraal staat. Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten en hun familie, begeleidt hen door evaluaties en besprekingen en ondersteunt hen in het behouden van hun zelfstandigheid en kwaliteit van leven. Je bent te gast en probeert naast de vereiste zorgtaken ook aan te sluiten bij de belevingswereld van de cliënt, waarbij hun verhalen jouw werk en leven verrijken.

Wie ben jij

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende niveau 3 IG.
 • Je bent een teamspeler en denkt graag mee met je collega’s om de zorg nog beter te kunnen aanpakken.
 • Je hebt hart voor de cliënt en oog voor kwaliteit van zorg.
 • Je bent flexibel inzetbaar voor dag-, avond- en weekenddiensten.

Wat bieden wij jou?

 • Een kleinschalige organisatie met een gezellig en enthousiast team, waarin samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
 • Een mooie baan met ruimte voor groei en ontwikkeling binnen onze organisatie.
 • Een vaste aanstelling van 28 uur per week.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT Schaal 40, €2.536,00 – €3.502,00 op basis van 36 urige werkweek.
 • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024 volgens cao VVT.
 • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en fietsplan.
Wil jij bijdragen aan ons wijkteam en een waardevolle rol spelen in het leven van onze cliënten? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar recruitment@roomburgh.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!