R.K. Zorgcentrum Roomburgh is een officieel erkend leerbedrijf en besteedt aandacht aan opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers.

In Roomburgh laten we graag zien wat we doen zodat je daarvan kunt leren. Werken in de zorg is heel veelzijdig en je kunt echt iets voor een ander betekenen. In Roomburgh wordt je de mogelijkheid geboden om de geleerde theorie in praktijk te brengen. Op die manier kun je tegelijkertijd leren en werken. Je bent dan bij ons in dienst en krijgt een salaris. Je gaat één dag per week naar school, de rest van de week werk je volgens rooster. Wij bieden verschillende leerplaatsen voor verzorgenden.

Stage lopen bij Roomburgh

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen te leren in de praktijk. Daarom biedt Roomburgh jaarlijks een aantal stageplaatsen aan binnen de zorg en welzijn voor verschillende beroepsopleidingen. Wil je de theorie van je opleiding in de praktijk brengen? Kom dan stage lopen bij Roomburgh. Stage lopen bij Roomburgh betekent onder goede begeleiding veel ervaring opdoen.

Nog enkele stageplaatsen beschikbaar per september 2018

Per september 2018 hebben wij nog een aantal stageplaatsen beschikbaar voor leerlingen Verzorgende IG/MZ en Verpleegkundige niveau 4 en 5.

Kijk jij uit naar een fijne stageplek met goede begeleiding en gezellig collega’s? Reageer dan snel! Dit kan telefonisch via 071-589 22 00 of per mail: tot 6 augustus via Annemiek Luinstra, hrm@roomburgh.nl en na 6 augustus via Krista Vliegenthart, kvliegenthart@roomburgh.nl.

 

Onderstaande video schets een beeld van het werken bij Roomburgh. Je bent van harte welkom!

  • Je hebt een hart voor de zorg;
  • Je krijgt goede begeleiding;
  • Je brengt de theorie in de praktijk;
  • Je doet veel ervaring op;
  • Je werkt aan je ontwikkeling met het halen van je diploma als einddoel.
Stage zorg | Roomburgh leerbedrijf

Meer weten?

Wil je meer weten over werken en leren bij zorgcentrum Roomburgh, neem dan contact op met de opleidingscoördinator

kvliegenthart@roomburgh.nl