Wij willen uit ons zelf graag kwaliteit leveren, maar met het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg is er ook veel wettelijk geregeld.

Ook vragen wij natuurlijk onze bewoners en cliënten om hun mening.

Wij omarmen van harte de doelen en kaders in de wet van Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg

Meer informatie over het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg is beschikbaar op de website van het Zorginstituut Nederland

Er zijn veel certificaten en onderzoeken om ons aan te toetsen
 • Jaarlijks publiceren wij ons kwaliteitsverslag. Op bijgaande link kunt u het kwaliteitsverslag lezen.
 • Roomburgh is sinds 2008 HKZ gecertificeerd. In 2017 hebben we een hercertificatie audit gehad en het nieuwe certificaat is 29 september afgegeven.

  Het nieuwe certificaat is tot 15 oktober 2018 geldig. Dit omdat Roomburgh nog de overstap moet maken naar het HKZ-normenschema 2015.

 • Najaar 2017 hebben we eveneens een CQ-index  uit laten voeren voor wat betreft de cliënttevredenheid

  Dit is een gestandaardiseerde methodiek om klantervaringen in de zorg te meten, te analyseren en te rapporteren.  Op deze manier kan men achterhalen wat patiënten en cliënten belangrijk vinden in de zorg én wat hun concrete ervaringen zijn.

 • in 2017 zijn wij ook weer gecertificeerd voor de HACCP. Daaruit blijk dat onze keuken en voedingsdienst voldoet aan de eisen die vanuit de HACCP worden gesteld.

 • Actiz medewerker monitor is voor ons uitstekend instrument omdat het een MedewerkerMonitor is waar onze resultaten worden gelegd naast ervaringen uit het veld!

 • Om te waarborgen en te garanderen dat zorginstellingen of zelfstandige zorgverleners werken vanuit de christelijke identiteit, is door Stichting Ikzoekchristelijkehulp.nl het Keurmerk Christelijke Zorg ontwikkeld.

 • Verzorgings- en verpleeghuizen worden ook periodiek geinspecteerd door de Inspectie Gezondsheidszorg en Jeugd.

  Het meeste recente rapport dateert van januari 2018. Dit vindt u bijgaand. V2000280 2018-2083112 vastgesteld rapport Roomburgh 21-11-2017

   

   

Met behulp van de ervaringen van bewoners/cliënten op ZorgkaartNederland.nl, krijgen wij inzicht in wat goed gaat in de zorg die wij leveren en waar wij extra aandacht aan moeten besteden. Het helpt ons om de zorg steeds beter af te stemmen op de wensen van onze bewoners/cliënten. De grootste ervaringssite in de zorg

Meer weten?

Stuur ons een bericht

info@roomburgh.nl