Dagbesteding Roomburgh, een verrijking voor de wijkbewoners

Vanaf 1 augustus is Dagbesteding Roomburgh gestart op de locatie Hof van Roomburgh nr. 49, in Buena Vista. De dagbesteding is bedoeld voor mensen van buiten het zorgcentrum, in de wijk, daarbuiten of zelfs binnen de aanleunwoningen, die nog zelfstandig wonen. Het belangrijkste dat bij ons voorop staat, is dat u het naar uw zin heeft en bij het naar huis gaan, terug kunt kijken op een fijne dag.

Wat houdt dagbesteding in?

Dagbesteding Roomburgh is de verzorging, begeleiding en opvang van ouderen in groepsverband. Wij, een team van professionele activiteitenbegeleiders, begeleiden en ondersteunen hen en zorgen voor een zinvolle dagbesteding.

Dagindeling

De dagen hebben een vast programma, met een goede afwisseling van activiteiten en rust. En uiteraard zijn er vaste momenten waarop we eten en bijvoorbeeld koffie drinken. U kunt ervoor kiezen het programma op één of meerdere dagen per week te volgen. De dagbesteding duurt altijd van 10.00 tot 16.00 uur. De activiteiten zijn afwisselend. Om een indruk te geven: creatieve activiteiten, gymnastiek, bingo, geheugentraining of een wandeling maken. Binnen Dagbesteding Roomburgh kijken we naar uw interesses en we spelen hier zoveel mogelijk op in. Daarnaast zorgen we altijd voor een warme maaltijd, die al dan niet samen met de cliënten wordt (voor)bereid. En als het nodig is, krijgt u hulp bij uw persoonlijke verzorging.

Hoe komt u naar dagbesteding Roomburgh?

De cliënten komen zelfstandig, worden opgehaald door de begeleiding (binnen Buena Vista) of worden opgehaald door de taxibusjes van Roomburgh.

Interesse?

Bent u al wat ouder, woont u zelfstandig en wordt u misschien soms wat vergeetachtig? Dan is het fijn en belangrijk om een vaste structuur te hebben, onder de mensen te komen, mee te doen met activiteiten en professionele ondersteuning te krijgen. Bij ons kan dit allemaal. Mocht u na het lezen van dit bericht zin hebben om eens een keertje bij ons te komen kijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Leo Cremers via 071-5892200 of via de mail: wijkcoordinator@roomburgh.nl

Heeft u vragen?

Ons team is dagelijks aanwezig om uw vragen te beantwoorden en samen te werken met u om een zorgplan op te stellen dat voor u geschikt is.

Bel ons vandaag nog