Dagbesteding ‘De Waterkant’, een verrijking voor de wijkbewoners

Wordt u eenzamer en vindt u het niet meer prettig om alleen thuis te zijn? Wilt u anderen ontmoeten en een fijne invul­ling geven aan uw dag? Roomburgh kan u daarbij helpen. ‘De Waterkant’ is onze kleinschalige ontmoetingsplek voor senioren waar u op een gezellige, veilige en zinvolle ma­nier uw dag kunt vormgeven. Zelfstandig waar het kan en met ondersteuning waar dat nodig is. Uw wensen staan centraal.

Dagprogramma

Om 10.00 uur start de dag gezamenlijk en nemen we de krant door on­der het genot van een kopje koffie. Vervolgens zijn er verschillende activiteiten mogelijk, op uw wensen aangepast. Zo kunt u bijvoorbeeld een bord­spel spelen, handwerken, teke­nen/schilderen of bewegen.

Tussen de middag kunt u genieten van een versbereide warme maal­tijd. We houden uiteraard rekening met uw smaak en dieetwensen. Vindt u het leuk om samen bood­schappen te doen en te helpen ko­ken? Dan is dat uiteraard mogelijk! Na de maaltijd bent u in de gelegenheid om een activiteit te doen of even rust te nemen als u dit wenst. Om 15:00 uur vertrekken onze eigen bussen weer om u veilig thuis te brengen, maar u mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid vertrekken.

Ondersteuning door een klein vast team, altijd een vertrouwd gezicht!

Aanmelden

Voor deelname aan de dagbesteding is een indicatie nodig vanuit de WMO. Beschikt u al over een indicatie? Dan kunt u snel starten. Heeft u nog geen indicatie, neemt u dan contact op met het sociaal wijkteam om de mogelijkheden en mogelijke kosten te bespreken:

U bent 5 dagen per week van 10:00-15:00 uur welkom bij onze dagbesteding. Wij kunnen u ophalen en weer thuis brengen, maar u mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid komen. Onze dagbesteding heeft momenteel geen wachtlijst!

Wilt u een keer vrijblijvend bij ons langskomen om te kijken of de dagbesteding bij u of uw naaste past? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Leo Cremers 071 589 2200 of via de mail: wijkcoordinator@roomburgh.nl

Heeft u nog vragen?

Ons team is dagelijks aanwezig om uw vragen te beantwoorden en samen te werken met u om een zorgplan op te stellen dat voor u geschikt is.

Bel ons vandaag nog