Maaltijdservice

Wordt het bereiden van een warme maaltijden steeds lastiger, maar wilt u wel graag vers blijven eten? Dan is de maaltijdservice van Roomburgh iets voor u! Wij kunnen u tot vijf dagen per week (van maandag t/m vrijdag) verse maaltijden aan huis bezorgen. Onze maaltijden worden dagelijks met verse ingrediënten bereid in onze eigen keuken. U heeft de keuze uit soep en één van de twee dagschotels, een nagerecht en fruit. Uw bestelling wordt door onze vaste groep vrijwilligers tussen 12:00 en 13:00 uur warm thuisbezorgd. Gemakkelijk, gezond en snel!

Hoe werkt het?

De warme maaltijden worden in de directe omgeving van Roomburgh geleverd. Als u zich aanmeld kijken we altijd of dit op uw adres mogelijk is. U ontvangt dan menu’s voor de eerste weken waarin u kunt bestellen. Onze menu’s variëren van oer-Hollandse gerechten zoals stamppot tot verschillende soorten groenten, vlees en vis. Uiteraard zijn er ook geregeld buitenlandse gerechten op het menu te vinden. De maaltijden worden op de door u bestelde dag warm bezorgd. U kunt dus meteen aan tafel!

Bestelt u een driegangenmenu (soep, hoofdgerecht en nagerecht) dan kost dit €9,- per maaltijd. Zijn drie gangen voor u wat veel dan kunt u uiteraard gangen niet bestellen. De kosten van de maaltijd worden dan ook lager. De kosten ziet u hiernaast in het groene vak.

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd of wij bij u een de buurt kunnen leveren? Neem dan contact op met Leo Cremers via wijkcoordinator@roomburgh.nl of 071-5892200.

Kosten

   • Soep                    €1,50
   • Hoofdgerecht     €6,30
   • Nagerecht           €0,70
   • Fruit                     €0,50
   • Bezorgkosten     €0,50