Roomburgh als leerbedrijf

LeerbedrijfIMG 0524


R.K. Zorgcentrum Roomburgh is een officieel erkend leerbedrijf en besteedt aandacht aan opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers. In Roomburgh laten we graag zien wat we doen zodat je daarvan kunt leren. Werken in de zorg is heel veelzijdig en je kunt echt iets voor een ander betekenen.

In Roomburgh wordt je de mogelijkheid geboden om de geleerde theorie in praktijk te brengen. Op die manier kun je tegelijkertijd leren en werken. Je bent dan bij ons in dienst en krijgt een salaris. Je gaat één dag per week naar school, de rest van de week werk je volgens rooster.
Wij bieden verschillende leerplaatsen voor verzorgenden. 

Stage
Als organisatie vinden wij het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen te leren in de praktijk. Daarom biedt Roomburgh jaarlijks een aantal stageplaatsen aan binnen de zorg en welzijn voor verschillende beroepsopleidingen.
Wil je de theorie van je opleiding in de praktijk brengen? Kom dan stage lopen bij Roomburgh. Stage lopen bij Roomburgh betekent onder goede begeleiding veel ervaring opdoen.


Meer weten?

Wil je meer weten over werken en leren bij zorgcentrum Roomburgh, neem dan contact op met de opleidingscoördinator,
Tel: 071 – 5892200
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De planning van stages voor de beroepsopleidingen verloopt meestal via de stagebureaus van de Regionale Opleidingscentra (ROC’s). Zij weten hoeveel stageplaatsen Roomburgh per periode aanbied. Neem daarvoor contact op met het stagebureau van jouw school.