Wat wij bieden als werkgever

Een omgeving waarin je met heel betrokken collega’s, in kleine teams, je werk met passie kan doen. Ook een omgeving waarin jij je constant kunt ontwikkelen. 

 

Wij hebben bijzonder gemotiveerde en gedreven medewerkers die hun werk met passie doen. Wij bieden hiervoor de ruimte in deels zelforganiserende teams. Door de wijze waarop het werk wordt georganiseerd, ben je in staat om echt een band op te bouwen met de bewoners of de cliënten in de buurt.

Wat als je het vak nog moet leren?

Zorgcentrum Roomburgh geeft jou de ruimte om het beroep van zorghulp, helpende of verzorgende I.G. te gaan leren met daarbij de begeleiding die is afgestemd op jouw behoefte. Je ontvangt begeleiding van ervaren werkbegeleiders en van de opleidingscoördinator die jouw leerproces bewaakt. Van ons mag je verwachten dat wij open en eerlijk zijn en feedback geven over de voortgang van je leerproces.

Eerlijkheid, openheid en afspraken nakomen zijn voor ons belangrijke punten om te komen tot een goede samenwerking. Wil je meer weten over werken in de zorg, kijk dan ook eens op de website www.openarmen.nl.

Wij zijn constant op zoek naar nieuw talent!

Een organisatie als Roomburgh met zo’n 230 medewerkers heeft veel verschillende rollen die moeten worden vervuld. Je kunt je als potentiele nieuwe medewerker op de vacaturesite kijken of je kunt je als vrijwilliger aanmelden. Dan ervaar je vast wat een prachtig werk het is om zo samen te werken om onze ouderen die een beetje hulp nodig hebben op een waardige manier te helpen. Aandacht geven is hierbij essentieel. Dit kan in huis of juist heel zelfstandig in de wijk bij de mensen thuis.

Roomburgh leerbedrijf

Roomburgh, een prachtige start voor je loopbaan in de zorg

Vrijwilligers

Werken als vrijwilliger bij Roomburgh is zo'n dankbare taak

Mantelzorgers

Mantelzorgers zijn essentieel voor onze organisatie

Vacatures

Lees meer over onze vacatures

Veelgestelde vragen

Ik weet niet zeker of wel geschikt ben voor de zorg?

De beste manier om een antwoord op deze vraag te krijgen is om het te ervaren. Kom eens langs, je bent van harte welkom.

Het is een huis met een Rooms Katholieke identiteit, is dat wel wat voor mij?

Onze identiteit is belangrijk voor de kernwaarden die wij koesteren in onze organisatie. Maar als je naar de kernwaarden kijkt zijn die niet perse exclusief katholiek. Dat is essentieel voor ons huis, wij willen graag vanuit onze identiteit gevoed worden, maar zijn open voor iedereen. Dat geldt voor de bewoners, maar natuurlijk ook voor de medewerkers.

Wat verdien ik eigenlijk?

De lonen in de zorg liggen vast in de CAO VVT. Deze kun je vinden op internet. Hierin staan de salarissen, die uiteraard afhankelijk zijn van je opleiding en ervaring.

Is Roomburgh niet een erg kleine organisatie?

In totaal werken er ongeveer 240 mensen in de Roomburgh organisatie. Dat is vergeleken met andere zorginstellingen klein. Onze schaal is echter onze kracht. Je kent na een tijdje je collega’s en de lijnen in de organisatie zijn heel kort.

Kan ik ook solliciteren als er geen vacature open staat?

Open sollicitaties zijn van harte welkom. Wij kunnen altijd met elkaar in gesprek om mogelijkheden te verkennen.

Hoe zit het met de roosters?

De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het invullen van de roosters. Er wordt uiteraard zoveel mogelijk gekeken naar ieders (on)mogelijkheden en een eerlijke verdeling van de lastige diensten.

Het is niet zo dat je sowieso met een dag/nacht wisseling te maken krijgt. De nachtdienst wordt gedraaid door een team dat daar speciaal voor is aangesteld. Het is dus alleen afwisseling dag/avond.

Informeer verder naar hoe het precies zit.

Huidige vacatures