Wilt u zelfstandig blijven wonen, in uw eigen huis de zorg en ondersteuning ontvangen die u nodig heeft? Dan is thuiszorg van Roomburgh een goede keuze.

Voor zorg aan huis bent u bij Roomburgh aan het juiste adres. Wij zijn door onze menselijke schaal sterk geworden in het bieden van kwaliteit en betrokkenheid bij uw zorgbehoeften.

Of uw zorgvraag nu licht of intensief, heel gewoon of juist complex, kortdurend of blijvend is, Roomburgh stelt alles in het werk om uw zelfstandigheid te behouden en te bevorderen door zorg aan huis te bieden.

Thuiszorg Leiden Roomburgh

Op goede zorg moet u kunnen rekenen! Daarom staat er een kleinschalig team met professionele, gediplomeerde en betrokken verzorgenden voor u klaar. Zij zorgen ervoor dat snel en deskundig kan worden ingespeeld op veranderingen in uw zorgvraag. Ook nachtzorg kunnen wij zo nodig voor u regelen. In de meeste gevallen kan de zorg vrijwel direct gestart worden. Daarnaast ontvangt u altijd zorg op maat. Wilt u eens kennismaken en beoordelen of thuiszorg van Roomburgh een meerwaarde voor u kan hebben? Maak dan een afspraak met één van onze wijkverpleegkundigen.

Huishoudelijke hulp Leiden Roomburgh

Worden de huishoudelijke taken voor u en uw mantelzorgers soms te veel? Stofzuigen, dweilen, uw bed verschonen… lukt het u niet zo goed meer? Ook dan kunnen wij u ondersteuning bieden. Via de gemeente (wet maatschappelijke ondersteuning) kunt u huishoudelijke ondersteuning aanvragen. Dit geldt overigens ook als u bij ons in een aanleunwoning woont.

Er komt dan iemand bij u langs van het sociaal wijkteam, en diegene bepaalt voor hoe veel uur per week u een indicatie krijgt. Alleen als u in het bezit bent van deze indicatie kunt u bij ons huishoudelijke ondersteuning aanvragen.

Dagbesteding Roomburgh

Als u behoefte heeft aan een gezellige, zinvolle dagbesteding, dan is dagbesteding ‘De Waterkant’ bij Roomburgh misschien iets voor u. Dagbesteding wordt geboden vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via het sociaal wijkteam van uw gemeente kunt u een indicatie aanvragen. Voordat u dat doet, bent u van harte welkom om eerst een keer op proef te komen. Zo weet u zeker dat het bij u past. Klik hier voor meer informatie over dagbesteding ‘De Waterkant’.

Wijkrestaurant Leiden Roomburgh

Roomburgh beschikt over een eigen keuken waar men dagelijks verse, gezonde maaltijden bereid. U bent altijd van harte welkom in ons restaurant voor een (warme) maaltijd. Wilt u de maaltijd liever thuis ontvangen, dan kunnen wij deze op doordeweekse dagen bij u thuis bezorgen.

U blijft natuurlijk het liefst zolang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving. Roomburgh kan u hierbij helpen door het bieden van individuele begeleiding. Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen bij uw thuisadministratie, het bijhouden en opbouwen van uw sociale netwerk of helpen bij het vormgeven van uw dagstructuur. Zo kijken wij samen met u naar wat u nodig heeft om veilig thuis te blijven wonen. Individuele begeleiding wordt geboden vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt een indicatie aanvragen via het sociaal wijkteam van uw gemeente.

Zorg Leiden Roomburgh
Roomburgh_Zorg_Aandacht

Ons team is dagelijks aanwezig om uw vragen te beantwoorden en samen met u een geschikt zorgplan op te stellen.