Wilt u zelfstandig blijven wonen en graag in uw eigen huis de zorg en ondersteuning ontvangen die u nodig heeft? Dan is thuiszorg van Roomburgh in Leiden een goede keuze.

Voor zorg aan huis bent u bij Roomburgh aan het juiste adres. Roomburgh is klein van formaat, maar juist door haar menselijke schaal groot geworden in het bieden van kwaliteit en betrokkenheid bij uw zorgbehoeften.

Wilt u zelfstandig blijven wonen en graag in uw eigen huis de zorg en ondersteuning ontvangen die u nodig heeft? Of uw zorgvraag nu licht of intensief, heel gewoon of juist complex, kortdurend of blijvend is, Roomburgh stelt alles in het werk om uw zelfstandigheid te behouden en te bevorderen.

Alle thuiszorg diensten op een rij:
  • Individuele begeleiding
  • Zorg van vaste medewerkers
  • Uitstapjes van ons reisbureau
  • Maaltijdvoorziening
  • Huishoudelijke ondersteuning
  • Dagbesteding
Zorg Leiden Roomburgh

Heeft u vragen over de thuiszorg van Roomburgh?

Ons team is dagelijks aanwezig om uw vragen te beantwoorden en samen met u een geschikt zorgplan op te stellen.

Bel ons vandaag nog

Onze diensten bij zorg aan huis:

Thuiszorg

Op goede zorg moet u kunnen rekenen! Een kleinschalig team met professionele, gediplomeerde en betrokken verzorgenden zorgt ervoor dat snel en deskundig kan worden ingespeeld op veranderingen in uw zorgvraag. Zo nodig regelen wij ook nachtzorg voor u. In de meeste gevallen kan de zorg vrijwel direct gestart worden. U ontvangt altijd zorg op maat.

Wilt u eens kennismaken en beoordelen of thuiszorg van Roomburgh een meerwaarde voor u kan hebben? Maak dan een afspraak met één van onze wijkverpleegkundigen.

Huishoudelijke ondersteuning

Als het u niet meer lukt om uw huishouden te organiseren en uw huis schoon te houden, dan kunnen wij dit vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor u verzorgen. Mocht u hulp nodig hebben bij iets anders, geeft u dat dan gerust aan. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en waar mogelijk zorgen wij voor een passende oplossing. Als u meer informatie wilt over huishoudelijke ondersteuning, neemt u dan contact op met onze zorgadviseur.

Maaltijdvoorziening

Roomburgh beschikt over een eigen keuken waar men dagelijks verse, gezonde maaltijden bereid. U bent altijd van harte welkom in ons restaurant voor een (warme) maaltijd. Wilt u die maaltijd liever thuis ontvangen, dan kunnen wij die vijf dagen per week bij u thuis bezorgen.

Dagbesteding

Als u behoefte heeft aan een gezellige, zinvolle dagbesteding, is dagbesteding bij Roomburgh misschien iets voor u. Dagbesteding wordt geboden vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Via het sociaal wijkteam kunt u een indicatie aanvragen. Voordat u dat doet, bent u van harte welkom om eerst een keer op proef te komen. Zo weet u zeker dat het bij u past.

Individuele begeleiding

Ook als u een dagje ouder wordt en last krijgt van uw gezondheid blijft u natuurlijk het liefst zolang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving. Roomburgh kan u hierbij helpen door het bieden van individuele begeleiding. Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen bij het voeren van uw thuisadministratie, het bijhouden en opbouwen van uw sociale netwerk of helpen bij het vormgeven van uw dagstructuur. Zo kijken wij samen met u naar wat u nodig heeft om veilig thuis te blijven wonen. Individuele begeleiding wordt geboden vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). U kunt een indicatie aanvragen via het sociaal wijkteam.

Download onze ‘zorg aan huis’ brochure

In onze brochure vindt u een compleet overzicht van de diensten die wij leveren.

Bijlagen Size
Flyer_Thuiszorg_4 1608  KB