Roomburgh stelt alles in het werk om uw tijdelijk verblijf in zorgcentrum Roomburgh zo te realiseren dat u op korte termijn weer gezond en fit naar huis kunt.

Wonen in Roomburgh betekent optimaal genieten van uw zelfstandigheid. Uw appartement is voorzien van alarmering en zodoende is binnen enkele minuten een zorgmedewerker bij u aanwezig om u bij uw hulpvraag te assisteren.

U kunt 24 uur per dag geholpen worden bij uw dagelijks leven, zodat u datgene kunt blijven doen wat voor u zo belangrijk is. Aan de hand van een met u samengesteld zorgplan beoordelen we, zo nodig in samenspraak met de familie, wat de beste zorg voor u is. Ook voor fysiotherapie, ergotherapie en psychologische hulp kunt u bij ons terecht. De medewerkers van Roomburgh staan graag voor u klaar

Wij zijn er om te helpen wanneer u ons nodig heeft.
  • Veilige leefomgeving
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatwerk rond elk individu
  • Belevingsgericht en veel comfort diensten in het gebouw
  • Huiselijk en sfeervol, met eigen privacy
Zorg Medicatie Leiden Roomburgh

Heeft u vragen?

Ons team is dagelijks aanwezig om uw vragen te beantwoorden en samen te werken met u om een zorgplan op te stellen dat voor u geschikt is.

Bel ons vandaag nog

Onze diensten bij een tijdelijk verblijf

Het is mogelijk om bij Roomburgh kortdurend te verblijven. Dit kan onder andere van toepassing zijn wanneer u na een ziekenhuisopname een herstelperiode nodig hebt voor u naar huis kunt.

Ook is het soms mogelijk om in Roomburgh te verblijven wanneer uw mantelzorgers op vakantie gaan, of wanneer u zich, door ziekte, tijdelijk niet zelfstandig thuis kunt redden. Wij kunnen u helpen met het aanvragen van de KEV-indicatie, in overleg met de huisarts. Er is wel altijd een medische indicatie nodig om in aanmerking te komen voor Kortdurend Eerstelijns Verblijf.

Download onze brochures

In onze brochures vindt u een compleet overzicht van de diensten die wij leveren.