Aanleunwoningen

Wonen in een zelfstandig appartement met zorg dichtbij. Roomburgh staat voor u klaar.

Zelfstandig wonen met zorg

Als u zelfstandig, in uw eigen appartement wilt wonen, maar ook nadenkt over uw toekomst waarin u (meer) zorg nodig heeft,  kunt u terecht bij Roomburgh. Roomburgh heeft naast een zorgcentrum ook een aanleuncomplex. In totaal zijn hier zo’n 70  huurappartementen.

Deze woningen zijn bestemd voor ouderen die zelfstandig wonen en zorg in de nabije omgeving nodig hebben. De woningen zijn aangepast zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Het is bij Roomburgh dus mogelijk om een appartement te huren waarbij u dagelijkse zorg en ondersteuning krijgt. Op deze manier woont u zelfstandig en met ondersteuning van thuiszorg in uw eigen appartement. Dit is mogelijk wanneer u een indicatie heeft voor thuiszorg van het CIZ (Centrum indicatiestelling Zorg) vanuit een Volledig Pakket Thuis (VPT) of Modulair Pakket Thuis (MPT) of wanneer u vanuit de WLZ, ZVW of WMO wijkverpleging ontvangt.

Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de verschillende faciliteiten die Roomburgh te bieden heeft, met als grote voordeel: ‘’Alles onder één dak’’.

Zo is er onder andere een restaurant/lounge, een kapsalon en een kapel, maar ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd waar u aan kunt deelnemen. Een voorbeeld hiervan is de wekelijkse Bingo.

Heeft u interesse in een aanleunwoning of wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze zorgadviseurs via zorgadviseur@roomburgh.nl of telefonisch via 071-589 22 00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voordelen van een aanleunwoning op een rij:

  • Veilige omgeving;
  • Geen zorgen omtrent de zorg;
  • Zelfstandig appartement van alle gemakken voorzien;
  • Alle faciliteiten van Roomburgh dichtbij;
  • Prachtige omgeving in Leiden.

Heeft u interesse?

Wij nodigen u uit om eens een keer langs te komen om te kijken, een hapje te eten, iets te drinken of een praatje te maken, zonder dat er gelijk een beslissing wordt verwacht.

Wilt u zich inschrijven voor een aanleunwoning? U kunt via het contactenformulier op deze site (of telefonisch via de receptie) een rondleiding aanvragen. Tijdens deze persoonlijke rondleiding worden al uw vragen beantwoord en kunt u zich desgewenst in laten schrijven.

Download onze brochure

In onze brochure vindt u een compleet overzicht van de diensten die wij leveren.