De zomervakantie is weer voorbij en de meeste van ons zijn weer aan de slag gegaan. We hebben mooie vakantiefoto’s voor u geselecteerd, zodat u een indruk krijgt van onze belevenissen. Het was prachtig weer, dus ook onze bewoners zijn veel buiten geweest o.a. op de duofiets. Op de voorkant ziet u vrijwilliger Jeroen met mevrouw Jansen. “Samen met Jeroen op de fiets, hij hard trappen en ik deed lekker niets. Dit is natuurlijk niet waar, want als Jeroen in zijn eentje moest trappen is dat veel te zwaar. Heerlijk langs de vaart en ook langs mijn eerste oude huis, het voelde weer even net als thuis. Oh wat was het fietsen heerlijk, haren in de wind, ik was weer even kind.”, aldus mevrouw Jansen.
De maand september staat in het teken van ‘Bewegen en naar buiten’. In het activiteitenoverzicht kunt u het programma hiervoor vinden. En niet alleen voor bewoners, maar voor jong en oud, want bewegen is goed voor iedereen. Doet u mee? We wensen u en ons veel beweeg- en leesplezier!!

Klik hier voor het magazine