Gezien de verscherping van de maatregelen van de Regering ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus en de kwetsbaarheid van onze doelgroep, heeft het bestuur van de afdeling Zuid-Holland Noord besloten alle Alzheimer Café bijeenkomsten tot 1 september 2020 te annuleren.

We vinden het heel jammer dat we dit besluit moeten nemen, maar we rekenen op uw medewerking en begrip. Wij hopen in het nieuwe seizoen de deuren van onze Cafés weer te kunnen openen en alle bezoekers weer een warm welkom te kunnen heten.

Voor vragen van algemene aard verwijzen we u graag naar de websites dementie.nl ,  alzheimernederland.nl of de Alzheimertelefoon: 0800-5088.

Voor vragen voor de Cafés in de regio Zuid-Holland Noord kunt u desgewenst een mail sturen naar het secretariaat van de Afdeling: zhollandnoord@alzheimer-nederland.nl. Uw mail zal worden doorgestuurd naar het betreffende Alzheimer Café.

Deze maatregel treft de onderstaande Alzheimer Cafés:

Café Alphen a.d. Rijn, Café Bollenstreek/Hillegom, Café Kaag & Braassem en Nieuwkoop, Café Katwijk, Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest, Café Teylingen/Noordwijkerhout en Café Voorschoten.