Hoe fijn is dat.. geld verdienen met vakantiewerk, werkervaring opdoen en nog genoeg tijd overhouden om vakantie te vieren. Klinkt goed toch? Precies, dat dachten wij ook en daarom heeft Zorgcentrum Roomburgh in Leiden een toffe vakantiejob voor jou.

WAT

In de maanden juli, augustus en september zoeken wij vakantiekrachten in de huishouding en de zorg.

Bij het werken in de huishouding zorg je voor een schone woning bij cliënten thuis in de omgeving Leiden. Het gaat hierbij om 2-4 uur per dag en vooral in de ochtend. Het kan ook voorkomen dat je wordt ingezet voor schoonmaakwerkzaamheden in het verzorgingshuis.

Bij het werken in de zorg help je onze bewoners/cliënten o.a. met wassen en aankleden en het verzorgen van de maaltijden. De diensten in de zorg zijn 4-6 uur per dag. Op de afdeling Kleinschalig Wonen (bewoners met dementie) help je naast het wassen en aankleden van de bewoners ook met welzijnsactiviteiten zoals ontbijt klaarmaken, de krant lezen, spelletjes, muziek maken/zingen, koken, nagels verzorgen/lakken, buiten een wandeling maken enz. Bij een dagdienst werk je tot 14.00 uur. Ben jij niet zo’n ochtendmens, dan kan je avonddiensten draaien van 15.30 tot 20.00/20.30 uur. Een combinatie kan natuurlijk ook.

WIE

Voor beide vakantiebanen geldt dat je graag de handen uit de mouwen steekt en goed bent in de omgang en communicatie met ouderen en collega’s. Daarnaast heb je een enthousiaste en positieve werkhouding en je bent minimaal 3 dagen per week en minimaal 3 weken inzetbaar. Langer is uiteraard welkom.

Voor de vakantiebaan in de zorg zoeken wij minimaal tweedejaarsstudenten N2, Verzorgende IG, Social Work, Verpleegkundige of Geneeskunde.

SOLLICITEREN & INFO

Enthousiast geworden in één van deze toffe vakantiejobs? Stuur je korte motivatiebrief en CV naar info@roomburgh.nl t.a.v. Harriët van Dijk. Reageren kan t/m 7 juni 2020.

Heb je vragen over vakantiewerk bij Roomburgh? Neem dan contact op met Annemiek Luinstra, via 071-5892200 of hrm@roomburgh.nl.

Neem ook eens een kijkje op onze website www.roomburgh.nl en Facebookpagina om een indruk te krijgen van onze organisatie. Heb je toevallig ook al onze vlog gezien? Hierin neemt collega Maaike je mee op tour binnen Roomburgh.

Graag tot ziens bij Roomburgh!