We leven in een vreemde tijd, dat is al vaak gezegd en op verschillende manieren. Voor de één geeft het wat rust en ruimte in zijn/haar hectische bestaan, anderen voelen zich extra eenzaam bij het gebrek aan contacten. Hoe dan ook, we zullen er door heen moeten. En moeten
proberen elkaar er doorheen te helpen door een kaartje te sturen, elkaar even te bellen of mooie herinneringen op te halen door bijvoorbeeld fotoalbums door te bladeren. Daar gaat dit magazine o.a. over.

Mevrouw Meijers deelt een mooie herinnering met ons over de dansschool waar zij haar man leerde kennen en Diana Lek nam even tijd voor een beller om herinneringen te delen. Deze tijd kan ook zorgen voor onverwachte ontmoetingen, laat mevrouw Cornelissens zien. Kortom weer veel mooie en inspirerende verhalen én een kijkje bij de thuiswerkers.

Houd goede moed, veel leesplezier en we hopen elkaar spoedig weer te ontmoeten

Heel veel leesplezier en tot volgende maand!

Roomburgh_Magazine_2020_juni_V2