Hoe fijn is dat.. geld verdienen met vakantiewerk, werkervaring opdoen en nog genoeg tijd overhouden om vakantie te vieren. Klinkt goed toch? Precies, dat dachten wij ook en daarom heeft Zorgcentrum Roomburgh in Leiden een toffe vakantiejob voor jou.

WAT

In de maanden juni, juli, augustus en september zoeken wij vakantiekrachten in de huishouding. Bij het werken in de huishouding zorg je voor een schone woning bij cliënten thuis in de omgeving Leiden. Het gaat hierbij om 2-5 uur per dag en vooral in de ochtend. Het kan ook voorkomen dat je wordt ingezet voor schoonmaakwerkzaamheden in het verzorgingshuis.

WIE

Voor deze vakantiebaan geldt dat je graag de handen uit de mouwen steekt en goed bent in de omgang en communicatie met ouderen. Daarnaast heb je een enthousiaste en positieve werkhouding en je bent minimaal 3 dagen per week en minimaal 3 weken inzetbaar. Langer is uiteraard welkom.

SOLLICITEREN & INFO

Enthousiast geworden in deze toffe vakantiejob? Stuur je korte motivatiebrief en CV naar plannerwmo@roomburgh.nl t.a.v. Natascha Qamboui. Reageren kan t/m 7 juni 2020.

Heb je vragen over vakantiewerk bij Roomburgh? Neem dan contact op met Natascha Qamboui, via 071-5892200 of plannerwmo@roomburgh.nl .

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.roomburgh.nl en Facebookpagina om een indruk te krijgen van onze organisatie. Heb je toevallig ook al onze vlog gezien? Hierin neemt collega Maaike je mee op tour binnen Roomburgh.

Graag tot ziens bij Roomburgh!