Roomburgh Magazine oktober

Het thema deze maand is: Ouderdom.

Ouderdom kan lichamelijke achteruitgang betekenen, een minder goed geheugen, dementie en zo meer.
We spreken vaak van “de herfst van het leven”. Dat past mooi bij deze maand, want de herfst is al volop bezig, al lijkt het soms nog wel een beetje zomer. Maar is ouderdom alleen kommer en kwel? Nee hoor, gelukkig niet. Dat mogen we dagelijks meemaken. Hier zien we de schoonheid van ouderdom en dat willen we benadrukken met de voorkant van dit blad. Mevrouw Hinfelaar was zo goed om hiervoor te poseren. Ook op je oude dag mag je er mooi en goed uitzien, lachen en plezier maken. En wij doen graag met u mee. U kunt het zien en lezen in dit blad. De herfst is een periode van oogsten, en dat is de ouderdom ook. Vaak wordt er nagedacht over hoe het leven is geweest, welke vruchten er geplukt kunnen worden en welke keuzes gelukkig of minder gelukkig uitpakten. Het mag er allemaal zijn.

Heel veel lees- en kijkplezier!

Het magazine van oktober leest u hier.