Roomburgh Magazine november (55e verjaardagseditie)

Het thema deze maand is: Aandacht.

Een belangrijk begrip met verschillende kanten. Aandacht kunnen we geven. Aan onszelf, aan anderen, aan onze omgeving, aan kunst, muziek, de natuur. Aandacht kunnen we ook ontvangen. En hoe doen we dat dan. Beamen we vluchtig dat iemand ons aandacht geeft, of nemen we het bewust aan en beleven we de ons geschonken aandacht echt?
In ons zorgcentrum besteden we deze maand in het bijzonder aandacht aan onze verjaardag. Roomburgh wordt namelijk 55! U zult hier in dit nummer dan ook veel over terug lezen. Verder zijn er weer mooie, bijzondere en interessante bijdragen geleverd om ook van ons verjaardagsnummer weer een veelzijdig Magazine te maken.
We hopen dat u het met aandacht leest.

Heel veel lees- en kijkplezier!

Het magazine van november leest u hier.