Roomburgh is een zelfstandige zorginstelling met een warm hart voor haar bewoners. Daarom wordt er actief ingespeeld op specifieke wensen.

In deze coronatijd is frisse lucht extra belangrijk voor ons allemaal maar zeker voor onze bewoners die niet meer zelfstandig naar buiten kunnen.

Om dit toch mogelijk te maken o.a. voor mensen die zo graag zouden willen fietsen maar dat niet meer kunnen hebben wij een prima oplossing.

Onze instelling is de trotse eigenaar van een rolstoelfiets met elektrische trapondersteuning. Dit is een fiets waar de bewoner met rolstoel en al opgereden kan worden en zo heerlijk kan genieten van een tochtje langs de Vliet of in de omgeving. De bediening van deze fiets vraagt in het begin om concrete uitleg. Daarvoor hebben wij een coördinator rolstoelfiets die je als nieuwe vrijwilliger alles kneepjes bijbrengt en je laat ervaren hoe het werkt.

Vind je het boeiend, ben je invoelend, hou je van mensen en heb je nog wat tijd over om hier als vrijwilliger mee aan de slag te gaan? Je krijgt er veel dankbaarheid en blijde gezichten voor terug!

De coördinator vrijwilligers Willeke Wieman gaat graag met je in gesprek via Tel: 071-5892200 of via wwieman@roomburgh.nl