VAKANTIEWERK: ZORG, HUISHOUDING, HUISKAMERBEGELEIDING & GASTHEER/GASTVROUW

Hoe fijn is dat… geld verdienen met vakantiewerk, werkervaring opdoen en nog genoeg tijd overhouden om vakantie te vieren. Klinkt goed toch? Precies, dat dachten wij ook en daarom heeft Zorgcentrum Roomburgh in Leiden een toffe vakantiejob voor jou.

WAT

In de maanden juli, augustus en september zoeken wij vakantiekrachten in de zorg, de huishouding, als huiskamerbegeleiders en als gastheren/gastvrouwen. Bij het werken in de huishouding zorg je voor een schone woning bij cliënten thuis in de omgeving Leiden. Het gaat hierbij om 2-4 uur per dag en vooral in de ochtend. Het kan ook voorkomen dat je wordt ingezet voor schoonmaakwerkzaamheden in het verzorgingshuis.

Bij het werken in de zorg help je onze bewoners/cliënten o.a. met wassen en aankleden en het verzorgen van de maaltijden. De diensten in de zorg zijn 4-6 uur per dag.

Als huiskamerbegeleider ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de bewoners. Een spelletje spelen, helpen met koken, etc. Denk aan alles in en om de dagelijkse gang in een woonkamer. Huiskamerbegeleiding bestaat uit diensten van 4-8 uur per dag.

Als gastheer/gastvrouw werk je op de afdeling somatiek. Je verzorgt hier de ontbijtjes van de bewoners, doet de koffierondes en brengt de maaltijden rond. Ook ben je verantwoordelijk voor de kleine huishoudelijke taken als de afwas van de bewoners.

WIE

Voor beide vakantiebanen geldt dat je graag de handen uit de mouwen steekt en goed bent in de omgang en communicatie met ouderen en collega’s. Daarnaast heb je een enthousiaste en positieve werkhouding en je bent minimaal 3 dagen per week en minimaal 3 weken inzetbaar. Langer is uiteraard welkom.

Voor de vakantiebaan in de zorg zoeken wij minimaal tweedejaarsstudenten N2, Verzorgende IG, Social Work, Verpleegkundige of Geneeskunde. Ook zoeken wij flexwerkers die naast hun studie ervaring op willen doen. Allemaal van harte welkom!

SOLLICITEREN & INFO

Enthousiast geworden over één van deze toffe vakantiejobs? Stuur je korte motivatiebrief en CV naar adehaan@roomburgh.nl t.a.v. Annet de Haan.

Heb je vragen over vakantiewerk bij Roomburgh? Neem dan contact op met de teamleiders van de betreffende afdelingen. Voor zorg en huiskamerbegeleiding is dit Bianca Alkemade. Voor huishouding is dit Natascha Quamboui. Voor de zorg op somatiek en voor gastvrouw/gastheer is dit Sabine Piesens. Je bereikt hen via de receptie: 071-5892200. Zij zullen je doorverbinden met de betreffende teamleider.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.roomburgh.nl en Facebookpagina om een indruk te krijgen van onze organisatie.

Graag tot ziens bij Roomburgh!