Helpende (Plus) gezocht!

Zorgcentrum Roomburgh is een kleine organisatie met veel aandacht voor elkaar. We vinden het belangrijk om met plezier te werken en goede zorg te verlenen! Voor ons extramurale team zijn wij op zoek naar een Helpende (Plus), naar iemand die oog heeft voor een ander en aandacht geeft aan de persoonlijke wensen van de cliënt. Als Helpende (Plus) ben je samen met het team onder andere verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding bij lichamelijke verzorging en bij het geven van medicatie aan cliënten in onze aanleunflat.

Roomburgh zet innovaties in die niet alleen jouw werk aantrekkelijk houden maar ook de zelfredzaamheid en zelfstandigheid van de cliënten bevorderen. Ben jij die Helpende (Plus) die wij zoeken?

Wie we zoeken:

  • Diploma Helpende (Plus) niveau, of bereid om Plus te halen
  • Affiniteit met de doelgroep
  • Je stimuleert en motiveert de cliënt tot een zo groot mogelijke zelfredzaamheid, passend bij de mogelijkheden
  • Je bent zelfstandig, maar vind het ook leuk samen met het team de beste zorg en ondersteuning te bieden

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden, wacht dan niet langer en solliciteer! We zijn op zoek naar iemand die 24 uur per week wil komen werken. De diensten zullen bestaan uit ochtend-  dag-,  avond- en weekenddiensten.

Word jij onze nieuwe collega?!

Stuur je cv naar Marleen Matters via mmatters@roomburgh.nl

Heb je vragen? Stel ze dan gerust! Je kunt bellen naar 071 – 589 22 00.