Medewerker Huishoudelijke Dienst bij de cliënt in de wijk/aanleunwoning (circa 10 uur per week)

Functieomschrijving

In deze functie werk je bij cliënten thuis in de wijk of aanleunwoningen van R.K. Zorgcentrum Roomburgh. Je bespreekt de werkzaamheden en werkvolgorde met de cliënt en vervolgens voer je de afgesproken huishoudelijke werkzaamheden uit. De werkzaamheden zijn voornamelijk in de ochtend en begin van de middag. Gemiddeld werk je 2 tot 3 uur bij een cliënt.

Functie-eisen

Je kunt zelfstandig werken en je hebt bij voorkeur ervaring met het verlenen van huishoudelijke zorg in thuissituaties.  Ook heb je kennis van de toepassing en bediening van schoonmaak(hulp)middelen. Je hebt een respectvolle houding naar de cliënten en je spreekt goed Nederlands. Verder ben je flexibel inzetbaar en heb je gevoel voor hygiëne, orde en systematiek. Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Wat wij bieden

  • Salaris conform cao VVT schaal 15
  • Een contract van 10 uur per week, verdeeld over 3/4 dagen
  • Vakantiegeld en dertiende maand
  • Kleinschalige organisatie met een gezellig en enthousiast team
  • De diensten zijn vooral in de ochtend en begin van de middag
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Samenwerken en het leveren van kwaliteit staan centraal
  • Samen zorgen jullie ervoor dat er met veel plezier gewerkt wordt
  • Wil jij je digitale vaardigheden verbeteren? Dat kan! Wij bieden hier uitgebreide ondersteuning in

Belangstelling?

Ben jij die enthousiaste medewerker Huishoudelijke Dienst die er plezier aan beleeft om cliënten een schoon huis te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je sollicitatie naar plannerwmo@roomburgh.nl ten name van Natascha Qamboui.

Heb je nog vragen, neem dan telefonisch contact op via 071 – 589 22 00.