UITNODIGING

“Heeft u alles goed geregeld voor uw nabestaanden?”

Voldoet uw testament nog aan uw wensen of moet u een testament maken? Weet u zeker dat uw erfgenamen niet te veel erfbelasting betalen? Zijn uw uitvaartwensen bekend? En wat gebeurt er als u wilsonbekwaam wordt?

Het erfrecht en alles wat erbij hoort: veel mensen vinden het geen fijn onderwerp om over te praten, ook al is het zo belangrijk om zaken goed te regelen.

Virati Uitvaartverzorging nodigt u in samenwerking met Jolanda Spek uit voor een thema-avond over erfrecht. Jolanda Spek is RegisterExecuteur, uw hulp bij het voorbereiden, registreren en afwikkelen van nalatenschappen. Zij geeft u tijdens deze avond, in begrijpelijke taal, informatie over het wettelijke erfrecht, het testament, erfbelasting en een levenstestament. De lezing zal ongeveer tot 20.30 uur duren, met een pauze van een kwartier tussendoor. Na de lezing is er alle gelegenheid om na te praten en uw vragen te stellen.

De lezing vindt plaats op 20 juni 2024 in de Lounge van R.K. Zorgcentrum Roomburgh, Hof van Roomburgh 46 te Leiden. Inloop vanaf 18.30 uur en aanvang om 19.00 uur.

U bent van harte welkom!

Omdat we beperkt plaats hebben vragen wij u om vooraf in te schrijven tot 26 mei 2024 met uw naam en met het aantal personen met wie u komt via info@virati.nl of info@jolandaspek.nl Na inschrijving ontvangt u een week voor de lezing een bevestigingsmail.

Hopelijk zien we u dan!