Roomburgh Magazine oktober

Voor u ligt het oktobernummer. Ondanks de mooie dagen wordt het nu toch echt herfst. En dat is dan ook het thema voor deze maand. Eind van de maand gaat de klok weer achteruit en gaat de wintertijd in. Bij herfst denken we aan de prachtige kleuren van de blaadjes, de paddenstoelen die uit de grond schieten, eikeltjes en kastanjes. Maar voor sommige mensen is het een moeilijke periode. De dagen worden korter, het wordt weer vroeg donker. Het kan wat somber maken, juist ook in deze ‘nog steeds’ coronatijd. Blijf daarom in contact met elkaar, probeer deel te nemen aan de activiteiten of kom een kop koffie drinken in de lounge. Het is goed om elkaar te ontmoeten!
In dit nummer mooie gedichten, Igo Neervoort vertelt ons over de kracht van het Rozenkransgebed, mevrouw Meijers over icoonschilderen, er zijn mooie foto’s gemaakt. Kortom weer een mooi nummer.

Veel leesplezier!  

U kunt het Roomburgh Magazine van oktober 2020 hier downloaden