Roomburgh Magazine september

De hete zomer is voorbij en de herfst lijkt al een beetje z’n intrede te doen met de stevige buien.
Het coronavirus is nog niet voorbij helaas, maar we proberen zo hier en daar weer wat activiteiten op te starten. We hopen het virus buiten de deur te houden en vragen u daarom opnieuw de voorschriften goed op te volgen, hoe lastig het ook is. De 1,5 meter afstand is echt van belang!

Het thema deze maand is Vriendschap, juist de afgelopen maanden hebben we gemerkt hoe belangrijk dat is. We hebben elkaar nodig! Probeer naar elkaar om te kijken, ook naar de mensen die niet zoveel aandacht vragen. Verder weer mooie gedichten, herinneringen van mevrouw Cornelissen en Erwin du Prie, ons nieuwe redactielid, laten ons delen in één van hun belevenissen.

Veel leesplezier! Klik hier om het magazine te lezen.