Roomburgh Magazine november

Het einde van het jaar komt al weer in zicht. Wat gaat een jaar toch snel voorbij. We hebben gekozen voor het thema dankbaarheid omdat we aan het einde van een jaar vaak even omkijken. Het is ook een maand van herinneren, we vieren Allerzielen en dat roept weemoed op en soms verdriet wanneer wij stilstaan bij dierbaren die we verloren hebben. Bij verlies is troost en nabijheid van anderen zo belangrijk. Mevrouw Cornelissen schrijft hierover en geeft goede tips hoe iemand met verdriet te benaderen. Broeder Adri Kortekaas is gast-columnist, omdat rector Hofstede helaas in het ziekenhuis werd opgenomen. Gelukkig is hij inmiddels weer thuis! Er zijn weer heel veel mooie activiteiten geweest de afgelopen maand waarvan wij fotoverslagen hebben gemaakt. De cliëntenraad doet een oproep, zij zoeken kandidaten. Eentje is er al gevonden, zij stelt zich voor. En we stellen u Andrea Virati voor, de uitvaartondernemer waar Roomburgh vaak mee samenwerkt. Kortom: van alles wat. Weer veel lees- en kijkplezier gewenst!

U kunt het Roomburgh Magazine van november 2020 hier lezen.