Roomburgh Magazine december

December, de feestmaand! Het zal anders zijn dan voorgaande jaren nu we nog steeds met de coronamaatregelen te maken hebben. Kerstmis is het feest van hoop, na het donker komt het licht. Zo zal het altijd zijn! We kunnen daar zelf ook aan bijdragen, door een ‘lichtje’ voor anderen te zijn. En misschien juist in dit jaar: bezoek elkaar, stuur eens een kaartje, geef een glimlach. Deze kleine gebaren kunnen licht brengen in iemand leven.

We hebben weer een gevarieerd Magazine voor u samengesteld, met mooie verhalen, foto’s van activiteiten, veiligheidstips voor de feestdagen, de heer Biesjot geeft ons een kerstgedachte mee en de heer Neervoort heeft een prachtige meditatie geschreven over heilige Jozef, u leest het op pagina 21.

We wensen u een gezegende en inspirerende Adventstijd toe en alvast Zalig Kerstmis en een Zalig 2021!

Veel leesplezier!

U kunt het Roomburgh Magazine van december 2020 hier lezen.

Roomburgh magazine december