Roomburgh Magazine maart

We hebben een mooi thema deze maand: ‘Schoonheid’. Op de voorkant ziet u twee dames genieten van de onverwachtse sneeuw. Wat was het een prachtig gezicht, over schoonheid gesproken! In dit Magazine wordt het onderwerp ‘schoonheid’ van verschillende kanten belicht: er is uiterlijk een innerlijke schoonheid, Eva Pret schrijft over de schoonheid van muziek, Willy Bakker dat haar schoonheidsideaal is, dat ieder mens mooi is, en kunnen we God vinden is schoonheid? Verder hebben we weer mooie fotoverslagen van verschillende activiteiten, het reisbureau staat weer in de startblokken en op 1 maart is het Complimentendag, zullen we daar Complimentenmaand van maken? Dat kan dan meteen een mooie Vasten-oefening zijn. Heel veel lees- en kijkplezier!

U kunt het Roomburgh Magazine van maart 2021 hier lezen.