Roomburgh Magazine december

Voor de maand december is het thema “stilstaan”.

Een breed begrip. Stilstaan kan bij het verleden, bij mooie of belangrijke herinneringen. Maar stilstaan kan ook bij het nu. Waar ben ik op dit moment mee bezig? Wat zijn de dingen die mij in het nu sterken, hoop geven, blij maken, etc. En uiteraard kan men stilstaan bij de toekomst. Wat wil ik nog doen? Wat wil ik nog zeggen?
Stilstaan kan ook in fysieke vorm. Even stil blijven staan om een mooi natuurverschijnsel te bewonderen. Even stil blijven staan om de tijd te nemen om met iemand te praten. In deze vreemde tijd, met het coronavirus dat nog altijd onder ons is en het leven beperkt met maatregelen, is er wellicht wel meer tijd om stil te staan en te reflecteren. Laten we van deze mogelijkheid gebruik maken, vooral ook in de feestmaand die weer voor ons ligt. Daarover gesproken:

We wensen u een gezegende en inspirerende Adventstijd toe en alvast Zalig Kerstmis en een Zalig 2022!

Heel veel lees- en kijkplezier!

Het magazine van december leest u hier.