Roomburgh Magazine januari

Voor de eerste maand van het nieuwe jaar is het thema “dromen”.

Zo aan het begin van 2022 hebben wij vast en zeker persoonlijke dromen. Dat het coronavirus spoedig onder controle mag zijn, dat we onze familie (meer) mogen zien, heimelijke dromen die we nog nooit hebben uitgesproken, levenswensen. Ook zullen we wellicht dromen van mensen die we vorig jaar nog bij ons hadden en die ons nu ontvallen zijn. Of dromen we van mooie dan wel droevige momenten die we vorig jaar hebben meegemaakt. Belangrijk hierin is dat we deze dromen accepteren en een plek geven, maar dat we er niet in blijven hangen. Het leven is hier en nu, en te lang in een droomwereld blijven hangen kan ons te ver van de realiteit afsturen. Hoe dan ook wensen wij dat al uw dromen dit jaar uit mogen komen. En waar we kunnen, helpen we daar ook in dit nieuwe jaar uiteraard weer een handje mee!

Heel veel lees- en kijkplezier!

Het magazine van januari leest u hier.